TOKO BERSAMA OOST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 393 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Bersama Oost. Meer weten? Ontdek meer

10 mrt 2024 om 10:55 Heerlijk eten!
4 mrt 2024 om 20:47 Waardeloze toko, kwaliteit matig, we kregen 2 gerechten niet en werden onbeschoft te woord gestaan toen we belden! Nooit meer!!
4 mrt 2024 om 10:22 Het eten was heerlijk! Maar ik had zondagavond rond 18u gereserveerd en om 18.15u zou ik de bestelling kunnen afhalen. Ik kwam daar om 18.15u en er was nog niets gebeurd/klaar gezet; uiteindelijk liep ik pas om 18.45u de winkel uit.. Erg vervelend!
1 mrt 2024 om 20:59 Heerlijk op smaak !
27 feb 2024 om 11:50 De bestelling heb ik in de middag besteld voor de avond. Er werd van tevoren gebeld om de bestelling door te nemen en vervolgens perfect op tijd bezorgd. We hebben zitten smullen!
22 feb 2024 om 19:02 Ruime keus van maaltijden
9 feb 2024 om 15:05 Their food always makes me super happy. Best! Thank you!
5 feb 2024 om 20:28 Gek genoeg was het helemaal niet lekker deze keer. Vooral de vis was echt vreselijk vies. De rest erg droog en rare smaken. Grotendeels weggegooid.
27 jan 2024 om 19:54 Food was cold. Daging smoor drie and hard. The ajam kaloekai, tumis terong, spruitjes gurih and udang mentega: nice taste (but cold)
27 jan 2024 om 19:43 The daging smoor was hard and dry (it should be soft and juicy). The chicken with honey and sesame also hard and dry. The sambal goreng udang was way too salty. 27 euro is too expensive. Only the sate and egg was nice. Disappointing.
24 jan 2024 om 22:26 Het vlees was erg droog en bij de saté zat amper saté saus. Vroeger deden ze het wat royaler allemaal.