TOKO BERSAMA OOST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Bersama Oost. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:33 Gebaseerd op de berichten was ik positief ingesteld. Als jij gekruid eten gewend bent dan is dit absoluut niet lekker! De prijs en kwaliteit zijn niet in verhouding. Dat ik lang in de rij stond was dus niet het ergste. 1ste en laatste keer voor mij
22 jan 2023 om 14:48 Vlees was uitgedroogd, bij de groente was enige wat ik proefde licht kokos en pepers, en bijna geen saus.
17 jan 2023 om 11:40 Heerlijk eten en veel sneller geleverd dan was aangekondigd.
15 jan 2023 om 19:03 Voor de zekerheid een uur voor de gewenste bezorgtijd besteld, maar alsnog een half uur later pas bezorgd.
7 jan 2023 om 20:59 Zeer lekker eten. Echt goede Indonesische smaken en eten.
6 jan 2023 om 8:14 Omfietstoko! Vanuit Amsterdam Noord fiets ik met liefde door de regen om hier een vegetarische rijsstafel te halen! Gerechten zijn erg smaakvol en de mensen vriendelijk!
30 dec 2022 om 20:59 Ik bestel hier nooit meer. Hoe kun je groenten zo erg smakeloos maken hoe? En hoe kun je gebakken banaan zo erg verpesten dat je het alleen eer aandoet door her uit te spugen? Zo smerig, ik heb echt spijt datbik hier heb besteld. Block
30 dec 2022 om 19:18 Lekker eten! En op tijd bezorgd.
28 dec 2022 om 17:35 Eten is zoals we al wisten heerlijk, portie goed. De bezorging via Thuisbezorgd wederom drama! Voor 4,20 kosten zo belachelijk lang moeten wachten
27 dec 2022 om 21:36 Super snelle bezorging. En zoals altijd weer heerlijk gegeten. Beste toko van Amsterdam!
24 dec 2022 om 20:27 Heerlijk!
17 dec 2022 om 8:16 Die negatieve reacties slaan echt nergens op. Ik woon in de buurt van Toko Bersama en bestel soms meerdere keren per week. Alles wat ik hier heb geprobeerd is top. De bezorgtijd staat ook van te voren aangegeven. Bestellen niet aanstellen.